vineri, 16 iulie 2010

Un mic omagiu ...

Astazi ... in jur de ora 17:00 am vazut un reportaj la T.V care efectiv m-a transpus in pielea unei familii . Aceia care au vegheat mereu asupra MADALINEI MANOLE - o artista cu totul si cu totul deosebita. O femeie care se simtea mereu implinita si cum spunea chiar ea " FERICITA " !

...

Lumea mondena e in doliu. Nimanui nu-i vine a crede ca Madalina a fost capabila sa-si ia viata. Si de ce nimeni nu a vazut zbuciumul din sufletul ei. Aceleasi intrebari se repeta la nesfarsit si nici un raspuns. Iubirea tuturor se pare ca nu a fost indeajuns pentru Madalina MANOLE .

Nu pot spune ca eram un fan al muzicii ei ... Dar are piese care emana numai tristete si durere . Si nu poti sa nu te indragostesti de muzica sa doar cand o asculti , nu poti !!!


Familia ei se vede cat este de distrusa . Incep sa cred ca in fiecare an.. pleaca dintre noi artisti renumiti ... : Precum LAURA STOICA , actorul GHIORGHE DINICA , Regele muzicii pop (idolul meu) - MICHAEL JACKSON , iar acum... MADALINA MANOLE ... ma intreb cine va urma ?!


...

Persoane interesate