sâmbătă, 11 septembrie 2010

Prostia e contagioasa !!


PROSTIA E CONTAGIOASA :


Nu incep cu o definitie a mass-ului pentru ca toata lumea stie ce e si unii mai prosti dintre voi chiar trimite-ti neincetat.
O sa incep prin a va spune ca urasc acesti oameni!
Mass-uriile (cele in general proaste) se categorizeaza cam asa

•MASS-uri pentru tampiti : ceva de genul "Daca nu inchizi caloriferul, yahoo o sa se inchida" sau "Daca te dai de trei ori cu capu de perete, iti intorci mana si te holbezi la monitor o sa iti dai seama ca ametesti... e pe bune...sry de mass"

•MASS-uri pentru cei mai tampiti: sunt cele mai intalnite si deobicei dak nu trimiti mai departe patesti ceva "...bla...bla...bla...dak nu trimiti acest mesaj mai departe iti moare mama (sau bunica)" si mai pun si un sorry de mass la sfarsit. Sau "bla...bla...bla...dak nu trimiti la 3 persone (sau 100) acest mesaj o sa se stearga contul tau de messenger (again)" "un copil...bla bla bla...operatie...etc,etc...Yahoo doneaza un cent pentru fiecare persoana care primeste acest mass si il da mai departe..." sau "Presedintele XXX-ulescu a declarat:Yahoo a ajuns la numarul maxim de useri.trimite acest mesaj tuturor din lista pentru a ne ajuta sa ii descoperim pe cei inactivi..." mare e gradina Domnului.

•MASS-uri de femei: sunt cele in care trebuie sa alegi ceva din lista sau sa dai BUZZ "cum ma gaseshti? 1.frumoasa 2.superba 3.ca naiba etc etc" de parca ti-as spune ca eshti ca naiba!

•MASS-uri de "shmecheri" : sunt trimise de acei oameni care nu au intr-adevar ce face si aceia care sunt atat de prosti incat nu ii bag nimeni in seama : "sal...eshti?" apoi "bravo...faceam prezenta"

•MASS-uri foarte proaste: sunt acele mass-uri care se trimit de oameni care sunt atat de prosti incat ar prefera sa trimita un mass la toata lista in loc sa trimita acelei persoane. "ioane cand intri da un BUZZ" de ce Dumnezeu crede ca eu as vrea sa stiu asta??? "Cine vrea webcam buzz me" sau "Cine este pe invisible buzz me"

•MASS-ul "Melodia" : "Cine are melodia...X ?"
•MASS-uri ce nu isi au rostul: " Am plecat...pa pa kiss ya" De ce m-ar interesa ca ai plecat? "Am ajuns akum...sunt avaible" sau "Cine vrea sa vb cu mine?" / "Noapte buna all "

•ORIGINALE : "cine mi-a dat ignore va rog sa mi-l scoata"
( asta e de pe softpediaforum.)

Cam atat cu mass-urile, daca mai stiti vreo categorie...comment pls! Cum sa va spun dar oamenii acestia au ajuns la un stadiu de prostie la care nu cred ca ii mai poate salva cineva. Pentru a remedia problemele cu mass-uriile.


Folositi comanda IGNORE ... multumesc!

Persoane interesate