duminică, 3 aprilie 2011

Tradare ...



Nu imi place sa recunosc , dar am fost tradata de multe persoane din jurul meu si culmea , am trecut cu vederea . Fapt ce-l consider o greseala mareata. Dar ce mai pot face ? Nu-mi place sa stau singura , dar daca ma gandesc mai bine nici tradata nu-mi place sa fiu. Am trecut peste tradari din partea " prietenelor " sa spun asa ... dar cel mai mult doare atunci cand esti tradat din cauza unei persoane pe care tu , o iubesti enorm . Atunci e durerea mai mare ... cand iti pui tot sufletul pe tava si la urma ce surpriza ai ? ...Il vezi ranit ... cu rani adanci .

Si nu-ti vine sa crezi , nu-i asa ?
Ce conteaza ... ? Ii pasa cuiva de sentimentele celuilalt ? Nu.
In foarte putine cazuri sunt cei care se mai gandesc la cel de langa.. Am inceput sa ma obisnuiesc ca tot timpul sa fie vina mea , chiar daca fac ceva pentru binele cuiva , nu merge . Totul iese pe dos , si tot eu ies prost !! Ceea ce este frustrant !

Si ce nu-mi place , e ca ... m-a tradat pe mine , a tradat tot ce construisem , a tradat tot ce simteam pentru el . Si cu toate astea , i-as ierta-o si i-as da a doua sansa din tot sufletul meu , dar din pacate nu cred ca o sa am ocazia sa ii mai acord aceasta a doua sansa..

Si stii ? Din orice , ma aleg cu o invatatura ! Ei bine , din cate am trait pana la varsta asta , am invatat ca viata e prea frumoasa sa o irosesc pe amintiri care dor , mai ales !! Nu e bine sa privesc inapoi , pentru ca la un moment dat , cand o sa ma trezesc din acest vis urat al suferintelor , voi realiza ca a trecut atat de repede timpul si nu am facut nimic altceva decat sa ma chinui pe mine . Si sincer , cred ca nu are rost !

Nu mai are ...

Persoane interesate