marți, 5 aprilie 2011

Bitches have invaded the world ...


( Tarfele au invadat lumea )


Eu una nu inteleg care e treaba acum . De ce toate fetele tind a fi parasute ... sau cum e acum " pitipoance " , obsedate de poze in pozitiile si tinutele binecunoscute, "bff" pe care le schimba in fiecare luna , disperate dupa atentie si toate alea. Gandesc eu anormal?

Ceea ce pot observa lesne pretudindeni , in zilele noastre nu a aparut peste noapte. Daca dau 2-3 generatii in urma , fetitele furau rochiile si machiajele mamelor petru a iesi in evidenta. Daca acum cateva generatii mamele interziceau accesul acestora la aceste obiecte (lucruri ) , observau un comportament si mai incapatanat .

In cele din urma fetitele respective au ajuns sa fie ceva mai permisive cu odraslele lor. Din amuzament au lasat copilele sa probeze rochiile si rujul , creionul dermatograf si lacul de unghii . Si asa ajungem la parintii nostri.. nu blamez pe nimeni insa nu e vina in totalitate a copilului daca de la 7-8 ani iese pe strada imbracata ca o c**** de lux . Deja la 14 ani cunoaste tot ce exista pe piata in materie de imbracaminte provocatoare , machiaj si bauturi alcoolice.

De ce sa vrei sa arati ca o femeie la 25-30 ani , cand tu ai abia 16-17 ani amarati ? Sa pari mai interesanta ? Mai matura ?


UN RAHAT !!!


Pari o retardata mintal ...

Persoane interesate