vineri, 6 august 2010

Prostia omeneasca !!

Azi dimineata , la tv , am vazut noul videclip al lui Noni Razvan Ene alaturi de Miruna Oprea ! Am ascultat melodia si mi s-a parut foarte interesanta ! Intru pe net sa o downloadez ... GHICI ? nu am gasit-o decat pe youtube si am intrat pe site-ul lui Noni , si era un chat. Hai sa ma bag in seama , poate fac rost de melodie , prin intermediul messenger-ului . :| Rahat ! Mi-a spus un tip de acolo ca ma poate ajuta. OK . Ii dau id`ul ca apoi sa aud :



" auzi ? dar esti sigura ca asa se numeste ? "

[...]

" dar nu cumva e manea? "

[...]

" Nu stiu cine e asta , n-am auzit de el "


Eh. Atunci am ramas :-| GOD! Cum poate spune cineva o aseamena banalitate. Ca e banal. Stupid ! Oricum . Sa nu stii cine e Noni Ene ? Sa alaturi numele acestui cantaret extraordinar de bun , langa cuvantul MANELE ? :O:O:O Dooooh !!!!!

Penibil ... atunci , am ramas stupefiata si i`am zis tipului ca sigur nu e de pe planeta Pamant si ca cel mai probabil face parte din fenomenul " INNA " & " GUTA " ... pentru ca asa cum spune fratele meu , toti cocalarii ( ca altfel nu-i pot numi ) care au ascultat inainte numai Guta si Salam , au sarit direct la stilul POP-Corn ... sau nici macar. Doar INNA !! In fine . Cam asta inseamna sa nu ai macar putina cultura generala , sa nu stii cine te-a reprezentat ca roman la EUROVISION JUNIOR !!!!! Sa fii atat de incuiat la minte , sa nu te uiti pe un post ca lumea ! Sa nu stii nimic in afara de MANELE , Desene animate , FILME PORNO , Counter Strike , Messenger si Youtube !!!! Si nu doar ei , parintii lor , cand se uita la tv si vede k cineva ne reprezinta tara , un "cineva" de 14 ani , nu`si cheama odraslele " ba uite ! Asta e roman. ASculta.. il cheama asa,asa,asa [...] !! " ??!!

Imi aduc aminte de vremurile in care eram un copil de 10 ani si ma chema mama la tv , tata si-mi spuneau ca a inceput " Cerbul de aur " sau " Callatis " si "n" concerte care se mai organizau inainte.. Eurovision nu mai spun ! Si acum mai urmaresc cu parintii mei ! Deci e absurd !




Whatever !

Persoane interesate