miercuri, 2 februarie 2011

Hi5 ...

Stateam acum cateva zile si ma uitam la niste poze pe niste site-uri de socializare , nu conteaza ! Ghici la ce fel de poze? " PuOze " cu fete " bune " ; Prin felul lor de a face poze , nu par cele mai introvertite persoana din lumea asta . Sunt chestii pe care nu te astepti sa le vezi .

E de prisos sa va mai intreb daca aveti cont. Oricum nu despre voi, majoritatea vorbesc, ci despre unii asa zisi "cocalari" sau "pitipoance".
Sunt unii care spun "sunt si ei oameni", dar asa ceva nu cred ca poti sa numesti "oameni" sau cel putin nu unii normali. Teo @ Deko Cafe spunea ca "exista multa prostie dar hi5-ul o concentreaza" si de aceeasi parere sunt si eu. Cred ca scopul initial al hi5-ului a fost uploadarea de poze pentru ca rudele sau cunostiintele aflate la o departare majora sa se poata vedea, avand in vedere ca un web-cam nu se misca 100% perfect. Asta ar fi unul din motive, si celalalt ar fi pentru a interactiona mai departe de granite, dar nu prin a-si baga euro in chiloti ca sa li se vada valoarea sau pentru a-si lua chiloti cu 5 numere mai mici pentru ca fetitele de clasa I sa ramana impresionate de "scula" lui imensa.
Dar nu numai baietii sunt praf la capitolul asta, ci si fetele. Ele se straduiesc sa-si faca poze cat mai de sus posibil pentru a li se vedea marimea impresionanta a "mameloanelor" sau cat mai mai in detaliu pentru a vedea exact cum se muleaza ata de la tanga pe curu' ei.
Sa nu intelegeti ca am ceva cu ei respectiv ele, dar cred ca trebuie totusi sa ai un pic de minte cand vrei sa faci asa ceva.:D

http://www.youtube.com/watch?v=DQNJcRyBx0c

Persoane interesate